Какво обичат да похапват хората от Уеб бранша?

хранаПредставителите на уеб бранша успяха да се докажат и като ценители на кулинарното изкуство, посочва проучване на сайта за поръчка на храна онлайн АМАМ.bg. На „вкусните” въпроси в специално подготвена анкета отговориха рекламодатели и участници от онлайн медиите на срещата „Интернет 2009 г. – въпроси и отговори”, която се проведе на 11 февруари в Гранд Хотел София. Тортата със закачлив надпис е най-предпочитаното нетрадиционно ястие, което онлайн специалистите биха поръчали за фирмено парти. Вторият избор на уеб бранша е патица по пекински, а след нея се нареждат почитателите на печено прасенце.

Участниците в срещата проявиха креативност при попълване на анкетата и дадоха доста необичайни отговори. Сред най-оригиналните са „шоколад в специална форма” и „кръгли сладки пълни с ликьор”.

Според запитаните сайтът за поръчки онлайн е добър помощник най-вече на работливците (60%), но също и в голяма степен на мързеливците (26%). Сред контингента от почитатели на www.amam.bg са също и домакините, които поръчват храна за своите семейства.

Източник: Moreto.net