Коледно почистване на потребителите

Днес около 90% от профилите на регистрираните потребители бяха изтрити, защото не отговарят на нито едно от следните условия:

– наличие на gravatar
– попълнено реално име
– поне една написана тема или новина

Тъй като от създаването на Блогът за уебмастъри не беше правено подобно почистане се бяха събрали над 700 профила, повечето от които нито сайта, нито самите потребители имаха полза от тях. Имате полза от вашия профил в DevStorming само ако сте автор в блога. В момента регистрираните потребили са 54, като половината са вече автори на една или повече теми, а в останалите съм видял потенциални автори занапред.

Блогът за уебмастъри ви пожелава весело посрещане на новата 2009 година!

2 thoughts on “Коледно почистване на потребителите

  1. Васил Тошков

    Един съвет от мен – направете новите потребители да не са автори, а contributor-и. Така те няма да могат да публикуват статии, а само да ги предлагат за одобрение. Оттам нататък Вие, авторите си ги преглеждате и одобрявате.

    Така ще се избегнат много злоупотреби, като например да чета в reader-а ми ревю за CashFiesta от поредния “новобогаташ”, а темата вече е изтрита.

  2. Иво Станков Post author

    Добра идея, наистина, особено след като вече имаше злоупотреби. Направено е вече, както за новите, така и за регистрираните, които още нямат публикувани теми.

Comments are closed.