Western Union за издатели на AdSense в България

Google AdSenseОфициално съобщение от днес:

Здравейте,

Радвам се да ви информирам, че от днес дългоочакваната възможност за получаване на плащанията от AdSense с Western Union Quick Cash е достъпна за издателите в България.

Western Union Quick Cash дава следните предимства:
– Получаването на плащанията е безплатно за издателите и не е обвързано с такси за доставка или за осребряване.
– Плащането може да бъде получено в брой, един ден след като бъде издадено.
– Плащането може да бъде получено при всеки местен агент на Western Union, който предлага услугата Western Union Quick Cash.

Ако сте издател на AdSense, преди да се регистрирате за получаване на плащания с този безплатен и бърз метод, трябва да имате предвид следните важни неща:
– Western Union Quick Cash е достъпен само за профили на физически лица, чиито имена на бенефициенти са имена на физически лица.
– Плащанията се извършват в щатски долари, но в зависимост от представителя на Western Union бихте могли да ги получите и в лева.
– За да получите плащането си ще бъде необходимо да носите документ за самоличност, издаден от държавните органи (лична карта или международен паспорт). В тази връзка е задължително името на бенефициента да съвпада с името в документа за самоличност. По принцип би трябвало да е достатъчно да използвате собственото и фамилното си име, но за да сте сигурни, можете предварително да проверите изискванията за името на получателя, като се свържете с агента на Western Union, с който ще работите.
В случай че се налага да промените името на бенефициента, за да осигурите съответствието на двете имена, използвайте формуляра за промяна на името на бенефициент.
– Трябва да посетите агента на Western Union и да получите плащането си в рамките на 35 дни от неговото издаване. В противен случай, то ще бъде кредитирано обратно в профила Ви. Освен това плащанията за профила Ви ще бъдат задържани и ще бъде необходимо да се свържете с нашия екип.

За да започнете да получавате плащанията си с Western Union Quick Cash, влезте в профила си и кликнете върху връзката ‘редактиране’ в секцията ‘Детайли за получаване на плащане’ (раздел ‘Моят профил’). Подробни указания се съдържат и в нашия Помощен център.

В случай че имате профил като физическо лице и искате да получите плащането си за м. август с Western Union Quick Cash е необходимо да изберете тази форма на плащане до 15-ти август.

Ако имате допълнителни въпроси посетете специалната секция, за плащанията с Western Union в нашия Помощен център или ги публикувайте тук и аз ще се радвам да ви отговоря.

В момента работим и по актуализацията на информацията в Помощния център, включително списъка с държави, в които предлагаме Western Union като форма за получаване на плащания от AdSense.

Поздрави,

Гергана
Екипът на Google AdSense, България

6 thoughts on “Western Union за издатели на AdSense в България

  1. Аги

    Наистина и аз съм много доволна. :)) Даже вече се регистрирах и чакам постъпления.

Comments are closed.