Нов дизайн: Games.BG

games_bg.jpg

Днес реших да влезна в games.bg понеже отдавна не бях влизал и да видя какво ново в света на игрите. И какво да видя – бях приятно изненадан от новия дизайн на сайта.
Ако обърнете внимание всичко в дизайна е с големи панели и бутони. И в новия дизайн забраната за кликане с десния бутон важи.От гледна точка на авторски права е добре , но ако решиш да отвориш даден линк в нова страница няма да имате тази възможност, което за мен е недостатък.
Индекс страницата е променена не само козметично но и функционално. Ревютата на новите игри се представят по съвсем нов и доста атрактивен начин.

Все пак дизайнът е доста добър и атрактивен, точно пригоден за сайт за игри.

4 thoughts on “Нов дизайн: Games.BG

 1. Ivo Ivanov

  Напълно съм съгласен, че забраната за кликане с десен бутон ограничава потребителя и затруднява отварянето на нов прозорец. Но като говорите за usability, как може да напишете ревю за даден сайт и да не сложите линк към него в статията?!

  А относно дизайна на games.bg – не знам какъв е бил предишния им дизайн но и редизайнът не е много сполучлив. Много груба работа, с ужасен бекграунд и кофти цветова гама.

 2. Мирослав

  Да не говорим за крос-браузър съвместимостта и елементарните програмни грепки, които и новобранец не би трябвало да допуска…
  Лично на мен ми е трудна и четимостта на статиите.
  Доста разочароващо след толквоа чакане..

 3. sandprince Post author

  е как да няма линк към сайта. заглавието не стига ли???

Comments are closed.