IT-Place.net – нов дизайн и функции

it place

Най-големият IT портал обнови както дизайна си , така и функциите си!

Ето и най-новите функции на сайта:

Потребителска част

Потребителската част е напълно променена. Променен е и профила на всеки един потребител. За да бъдете намерен по-лесно е желателно да попълните необходимите точки от вашия профил на 100%. Информацията, която се изисква – какво търсите, какво предлагате и вашите интереси, като всичко това се записва във вид на ключови думи. Предоставена е и подробна търсачка, чрез която може да търсите по различни критерии потребители. Целта на системата е да се свържeте с ваши бъдещи приятели, работодатели или парньори от ИТ сферата.

Важно: Профилът на всеки един потребител до сега беше публичен. От сега нататък той може да се вижда единствено от регистрирани потребители. Направихме това, за да защитим вашата лична информация. Ще се радваме да попълните всичко!

WiFi точки

В тази рубрика са сабрани всички намиращи се до този момент свободни WiFi точки. Групирали сме ги по градове и местоположения за по-добра нагледност. Ще се радваме да допълвате нови точки, за да съберем всичко на едно място.

Галерия

В галерията сме събрали на 3500 аватара, с които може да разкрасявате вашия профил. Те също са категоризирани. Предложили сме и възможноста за добавяне на нови.

Уебмастър

Тази рубрика е специално насочена за всички уебмастъри и SEO специалисти. Предлагаме инструменти като Backlinkscheck, Indexcheck, PageRank и един от най-успешните туулове е SearchEngine Position, чрез който може да проверите на коя позиция се намира даден сайт спрямо дадена фраза. При използване на Про тууловете имате възможност да видите графично резултатите от последните 10 използвания на туула, което ни различава от много други такива сайтове, които показват единствено резултатите на момента. При нас може да видите развидието на вашия сайт!

myLInks

Това е продукт, в който може да поствате интересни неща, както от българския, така и международния интернет и по този начин да ги предоставите на всички потребители в сайта.

Според създателите на сайта, това е все още бета версия и може да има някои бъгове.

Сайтчето определено става все по-добро и по-добро. Ще видим как върви новата версия на сайта и дано се хареса на всички.