Panabee – в търсене на перфектното име за домейн

Panabee е лесен за използване и полезен инструмент за откриване на подходящи имена за домейни. В пренаселеното интернет пространство, както и в пренаселения пазар като цяло, където името на компанията често съвпада с нейното URL – простата задача да откриете подходящото име вече става все по-сложна.

Някои регистратори, като GoDaddy например, предлагат нови имена за домейни, ако това, коeто търсите не е свободно. Въпреки това, за всички предприемачи е ясно, че домейн, който завършва на .biz или .info не е най-подходящият избор.

Panabee обаче предлага доста интересни вариации около предпочитаните от клиента URL или ключова дума. Инструментът върши чудесна работа при намирането на подходящи предложения за имена както за домейни от първо ниво, така и за по-широк набор от модерни или поне достоверни алтернативни домейни.

Panabee също показва на потребителите свързани думи и термини, резултати от мрежата, както и публикации в социалните мрежи, съдържащи зададената ключова дума.

След като е намерил подходящото име, Panabee пренасочва потрвебителя към GoDaddy, където той получава отстъпка – цената за .com и други домейни е $7.49.

Източник: Kaldata.com