myPocket.bg – Сайт за управление на личните и семейни финанси

На 1 Април 2010 стартира сайт, чиято цел е да помогне на своите потребители да организират и оптимизират своите доходи и разходи. Системата за онлайн бюджетиране е напълно безплатна и достъпна за всички потребители на интернет. myPocket.bg е изцяло на български език и е ориентиран главно към българското интернет общество.

mypocket.bg

Сайтът предлага различни функции, които неговите потребители могат да използват, а именно:
• Динамичен списък с транзакции, където потребителите въвеждат своите разходи и доходи, организирани в различни категории
• Месечни бюджети по категории, които се следят автоматично от системата и помагат на потребителя да определи как по-точно да разпредели парите си
• Гъвкави графични отчети базирани на транзакциите
• Календар с напомняния за идни събития.
• Възможност за добавяне на собствени категории, за по-добро персонализиране на системата

Потребителите на myPocket.bg имат възможност за добавяне и на повтарящи се транзакции, които се изпълняват автоматично на зададен от тях интервал за допълнително улеснение.
Системата за онлайн бюджетиране предлага на своите клиенти и блог, в който периодично ще бъдат публикувани различни статии и идеи в сферата на личните финанси.

Регистрацията в сайта е безплатна и отнема по-малко от минута. Неприкосновеността на данните на потребителите е сигурна, и всеки клиент на системата може да остане напълно анонимен защото не е нужно да споделя каквато и да е лична информация.

Младите създатели на myPocket.bg – специалисти в сферата на финансите и интернет технологиите споделят, че идеята им е била породена от тяхната лична нужда за оптимизиране на личните им финанси, както подсказва и мотото на сайта „Разбери къде отиват парите ти!”. Сайтът е създаден за няколко месеца и в бъдеще предстоят много нововъведения. Авторите на проекта обещават, че инициативата ще остане винаги безплатна.

myPocket.bg е реализиран с приятен и креативен дизайн, оптимизиран специално за нуждите на проекта, което го прави интуитивен и лесен за употреба. За изработката на системата е използван богат набор от програмни средства: PHP, JavaScript, MySQL, AJAX, JSON, Abobe Flash.

myPocket.bg

2 thoughts on “myPocket.bg – Сайт за управление на личните и семейни финанси

  1. gogoto

    Dosta dobur dizain. I ideqta mi se struva polezna. Shte vzema da go probvam.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.