Favit в Топ100 на световните ИТ проекти

Иновативната платформа за споделяне и обмен на съдържание favit.com бе избрана сред 100-те най-обещаващи ИТ проекта в света. Innovate!100 е инициатива на компанията за глобални пазарни проучвания и консултации – GuideWire Group, чиято цел е да открие и ускори развитието на най-добрите технологични, медийни и комуникационни стартъпи от цял свят.

На 12 април в Тел Авив favit ще бъде представен пред потенциални инвеститори, партньори, клиенти и журналисти, в рамките на един от десетките Pitch Slams който се провеждат в различни градове по света (Барселона, Мадрид, Истанбул, Сан Франциско).

След представянията ще бъдат 20-те най-перспективни стартъпи (победителят от всеки Innovate!100 Pitch Slam), ще се борят за финансиране и популяризация на своите проекти. Общата сума, събрана от различните партньори на инициативата възлиза на 1,000,000 долара.

favit е интернет услуга от ново поколение, която позволява на потребителите да откриват, филтрират и организират истински важната за тях информация.

Източник: Technews.bg

One thought on “Favit в Топ100 на световните ИТ проекти

Comments are closed.