Защо Cloud Хостинг?

cloud хостинг

Хостинг платформата Cloud.bg има много на брой предимства. Трудно бихте могли да я сравните с друга сходна технология. Що се отнася до cloud хостинг услугите, които бихте могли да закупите от доставчици в САЩ, Канада, Великобритания или Германия, основното предимство на Cloud.bg е, че с платформата работите в позната софтуерна среда и не се налага да се адаптирате към нови технологии.

Всеки, който постави уеб сайта си върху Cloud.bg:

1. Използва гарантирани ресурси
С Cloud.bg ресурсите на хостинг сметката ви са винаги гарантирани. Инфраструктурата, върху която работи компютърният облак, винаги има процесорно време, памет и дискови масиви в излишък.

2. Поема огромни натоварвания
С Cloud.bg можете да примете стотици хиляди и дори мииони посетители на уеб сайта си дневно. Той няма да спре работа, няма да бъде претоварен, а ще обслужи заявките на потребителите ви.

3. Използва cPanel хостинг стандарт
Не е необходимо да губите време, за да учите нови приложения и програми. Нито пък да имате притеснения за преместването на уеб сайтовете си. В “компютърния облак” използвате cPanel контролен панел, софтуер, с който вече сте свикнали.

4. Плаща по-малко за повече ресурси
Cloud.bg струва 33 лв. на месец. Няма допълнителни софтуерни лицензи или други разходи за използване на услугата! В една Cloud.bg хостинг сметка можете да съхранявате и развивате до 100 уеб сайта, да използвате 100 GB място в мрежа за съхранение на данни, 1 000 GB трансфер на данни и статичен IP адрес (ако вие необходим).

5. Намалява разходите си за системна администрация
С Cloud.bg хостинг услугата не харчите пари за системна администрация или за да имате резервно копие на информацията си. Те правят всичко това за вас.

6. С Cloud.bg сe работи лесно!
Инсталирате всички приложения с едно натискане на мишката от софтуерната библиотека Fantastico.

Вземи облак от Cloud.bg сега!