Бутони към социални мрежи за сайт/блог

В тази публикация искаме да ви представим една нова за България услуга – бутон за сайт/блог за споделяне в социални мрежи. Проектът се намира на адрес spodelime.com и предоставя функционален бутон, който дава възможност за споделяне на съдържание в големите световни и български социални мрежи. Инструментът е направен специално за България и българските потребители. Напълно безплатен е и лесен за инсталиране.

Ето как изглежда бутонът и менюто при натискане:

бутон за споделяне

бутони към социални мрежи

А това е кодът, който трябва да се постави в сайта:

<a href="http://spodelime.com/" class="spodelime">бутон за споделяне</a>
<script src="http://spodelime.com/sm.js" type="text/javascript"></script>

Кодът по стандарт се поставя в края на всяка публикация, но може да се постави успешно и в sidebar-а на сайта. За потребителите, които не са напреднали в програмирането, предлагаме готово разширение за системата WordPress, което поставя бутона за споделяне в края на всяка публикация. Разширението може да си свалите от тази връзка.

Менюто на бутона може да се разширява, при което се дава възможност за споделяне в някой по-малко използвани социални мрежи. Един такъв бутон помага значително на посетителите ви да споделят Вашето съдържание в мрежата. При всяко едно споделяне, Вие печелите нови връзки и посетители. А както може би знаете, от връзките, освен посещения, идват и добрите позиции в търсачките.

Чуждестранните сайтове и блогове отдавна се възползват от предимството на такива бутони за споделяне. Ние направихме такъв на български с българските социални мрежи, за да удовлетворим потребителите в България. Не губете време, а си сложете такъв бутон преди конкуренцията!

Страница на проекта: http://spodelime.com/

3 thoughts on “Бутони към социални мрежи за сайт/блог

  1. nik

    Ето още една добра социална мрежа – http://fresh.bestsail.org/ – не изисква регистрации, кодове и други досадни неща. Директно публикува в нета линкове и статии, лесно и бързо!

  2. Petko Dimoff

    Ето една специализирана социална мрежа за взаимопомощ на копирайтери и блогъри предоставящи най- евтината реклама на Интернет http://postvai.com/ ПАЗАР ЗА БЛОГОВЕ

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.