Линк директория за уебмастъри

Станете част от директорията за уебмастъри – LinkNotize.eu и увеличете връзките към ваши сайтове още сега.

linknotize

Идеята за сайта се породи в процес на работа. Обикаляйки от директория на директория, коя развита, коя недоразвита, коя с висок pr, коя с нисък, една с DoFollow, друга с NoFollow или редирект, се замислих, колко добре би било, ако има една универсална директория, от която всеки уебмастър би могъл да получи не един реален линк към своя сайт. По тази причиниа реших да обединя стандартните методи за получаване на връзки, а именно:

директория за сайтове;
директория за статии;
• социална мрежа за добавяне на връзки;
• коментар по статиите
• връзки в профила и др.

LinkNotize не е просто уеб сайт с нахвърляни функционалности и менюта, а е разработен внимателно, за да отговаря както на нуждите на уебмастърите, както и да бъде SEO friendly за търсачки като Google. Сайтът ще се поддържа внимателно, ще бъде добре оптимизиран, за да може качеството на връзките да бъде от значение за вашите сайтове. Това е и основната цел на сайта. Всички компоненти и модули са доразработени така, че да дават реални (DoFollow) връзки към сайтовете ви. Без редирект, без nofollow, без javascript.

Секциите са структурирани внимателно, така че изходящите връзки от една страница да не надвишават 10-15, за да бъдат от по-голямо значение за вас.

В директорията за сайтове можете да добавяте без регистрация, но при самата форма, имате възможност да добавите вашите потребителски данни, с което автоматично ще ви се регистрира профил. Така ще можете да се възползвате пълноценно от сайта и използвате директорията за статии и социалната мрежа. Към описанието на сайта можете да добавите до още два броя връзки към страници на сайта.

В директорията за статии ще можете да се сдобиете с до три броя връзки от релевантно съдържание. Последните 5 публикации в статиите се появяват и на други страници, така връзките които получите, няма да са само от едно място. Имате и възможността да добавяте тагове към статията, което също увеличава броят им.

Същото се отнася и за социална мрежа за добавяне на връзки. Последни 5 връзки се появяват както на началната страница, така и на други страници, като и при тях имате възможност да добавяте тагове.

Преди да започнете да използвате сайта, е хубаво да се запознаете с Правилата за ползване. Така вие ще сте сигурни, че всичките ви статии и сайтове ще бъдат в сайта.

Дизайнът е преработен малко, като значителни насоки ми даде и Иво Станков, за което му благодаря още веднъж. Текстовете се четат нормално, странични цветове не дразнят очите (надявам се).

Сайтът все още не е оптимизиран, в процес на оптимизация е. Няма да бъде оставен на произвола на съдбата като повечето директории. Ще има няколко сочни връзки с които ще се сдобие съвсем скоро, така че смятам, че ще е в интерес на всички да се възплзвате от него.

2 thoughts on “Линк директория за уебмастъри

  1. ипотпал

    доста полезен сайт, надявам се да успееш. Аз лично ще се регистрирам и кача няколко статии

  2. amigo

    Наистина много добра идея, ще се възползвам от всичките екстри! :)

Comments are closed.