ЕТАРГЕТ стартира дейността си в България

etargetПрез тази седмица, водещата европейска компания за Интернет реклама ЕТАРГЕТ стартира своята дейност в България. Компанията със седалище в Словакия започва своята дейност през 2002 г. и до днес успява да стъпи в бързоразвиващите се интернет пазари на Чехия, Унгария, Румъния, Сърбия, Република Хърватска и България.

ЕТАРГЕТ вече си партнира с водещите български портали на Investor.bg, Web Media Group, MSK Media Group, Plovdiv24.com и други. Таргетираната реклама вече получи своето място в сайтовете News.bg, Dnes.bg, Top.bg, Topsport.bg, Automedia.bg и други, като предстои програмата да тръгне и в останалите проекти, част от портфолиото на партньорите.

Предимството на таргетирана реклама, която ще се предлага в сайтовете, е свързано с това, че се заплаща само за броя на кликанията върху рекламата (ЕТАРГЕТ рекламен линк), а показването й е безплатно.

Партньорите очакват увеличение на рекламните си приходи след сключеното споразумение с ЕТАРГЕТ и стартирането на таргетираната реклама на техните сайтове. EТАРГЕТ са в процес на преговори и с други български партньори, като плановете на компанията са да развие значително мрежата от партньорски портали в България. В допълнение, собствениците на Интернет сайтове, блогове и други могат да се включат в партьорската мрежа на ЕТАРГЕТ, като попълнят молба на www.etarget.bg.

Източник: Computerworld.bg