Регистрациите са спрени

Както най-вероятно знаете, блогът за уебмастъри предлагаше свободни регистрации още от самият старт на сайта. Това бе направено с ясната цел – всеки уебмастър да може да се регистрира и да публикува новина или тема, която го вълнува и може да бъде полезна на останалите. Повече от две години след старта на проекта, можем да се похвалим с близо 30 автора, написали поне 1 пост в блога.

От вчера, обаче, решихме да затворим регистрациите. Това се налага поради зачестилите хакерски атаки и все по-големият брой регистрации с цел спам. Това не означава, че уебмастър, който има желание да пише в блога – няма да може. Напротив. От сега нататък, желаещите да получат регистрация, ще трябва да ни пишат по начините посочени в страницата Контакти, за да им създадем профил.

Освен това, повечето от неактивните регистрации в блога са изтрити. Под неактивни да се разбира – без публикуван пост, без граватар или въведено име.

Ако имате други идеи за подобряването работата на сайта, ще се радваме да ги прочетем. Коментарите винаги ще са свободни и отворени за всички.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.