Favit.com интегрира twitter по уникален начин

twitter in favit

Не малка част от активните Интернет потребители ползват различни социални мрежи едновременно, като дори имат и няколко профила в тях – фирмен и личен.

В favit.com решихме, че ще е по-удобно ако може от едно място да се консумира, организира и споделя/отговаря на информацията, която получаваме от различните информационни потоци – включително и споделеното от приятелите ни в социалните мрежи.

И така, като първа стъпка от поредицата предвидени интеграции с различни популярни услуги, в седмицата, в която twitter бе подложен на тежки атаки, направихме възможно ползването на twitter през favit.

Какво е различното от други подобни междуплатформени взаимодействия обаче?

Различното е в начинът по който favit третира twitter потребителите, които се импортират. Favit не ги разграничава от останалите си потребители, всяко действие, което прилагате върху съобщенията, които получавате от тях – гласуване, коментар или споделяне с група или приятел е видимо и за останалите потребители на favit.

без разлика спрямо потребителите от twitter

Например, гласувайки положително за информацията, която съм получил от Борислав, тя става видима за всички в мрежата ми от приятели и ако решат, могат да добавят потребителя в потока си в favit, независимо дали го следват или не в twitter – удобно нали :)

Единствената разлика е, че когато даден потребител няма профил в favit, ще има едно малко t в десния ъгъл на аватара си.

видео от tweet

Останалите приятни изненади са предимно визуални; например отваряне на връзките към видео файлове (независимо от източника – vbox7.com, youtube.com, vimeo…) и показване на видеото – по-удобно е, а и пести време, в случай че вече сте видяли същия клип в друг tweet или retweet.

Същото важи и за снимките от twitpic.com, може да ги преглеждате директно през favit, без да проследявате допълнителни връзки.

Добавихме нови възможности, не само при достъпа до информация от twitter, но и при създаването й. Вече с един клик можете да споделяте с twitter потока си интересните статии на които сте попаднали в reader-a си или на произволно място в Интернет, посредством бутона на favit за споделяне и запазване на информация от browser-а.

подреждане на потребители в списъци

Едно от най-големите удобствa е възможността за групиране на потребителите в списъци, според критерии, които сами определяте:

По този начин по-лесно се ориентирате в информацията, която получавате и я организирате по-лесно.

Можете да създавате неограничен брой списъци и да избирате различни икони за тях, за да ги различавате още по-лесно.

С малката лупичка в ъгъла на екрана откривате точно този потребител от който се интересувате, дори ако информацията от него е “задушена” от хиляди други tweet-ове.

Очаквайте през идните седмици още приятни изненади от екипа на favit и още полезни интеграции, които допълнително ще Ви улесняват и пестят времето Ви, а дотогава:

*Happy TwitFaviting (използване на twitter и favit.com заедно)