WemarkUP: Нови решения по пътя от дизайна до добрия сайт

wemarkup

Когато отворим един уеб сайт, първото, което забелязваме, е така нареченият layout или външният вид на страницата, който сглобява отделните графични елементи от дизайна в едно цяло. Крайните потребители „консумират” именно тази част от сайта, а тя често остава най-пренебрегната, тъй като поръчителите на сайтове обръщат внимание само на дизайна като графика, уеб фирмите и програмистите се стараят предимно върху програмирането на самият уеб сайт… а кой тогава се грижи за качествения slice, за това сайтът ни да се зарежда еднакво добре при всички потребители?!

Отговорът на този въпрос е новият проект на няколко млади български специалисти – http://www.wemarkup.net. Te предлагат една уникална за българския пазар услуга – бързо и качествено slice-ване на готови графични уеб дизайни, тоест изграждане на xhtml и css. Това е кодът, който се грижи за „сглобяването” на всеки един сайт от множество отделни елементи и блокове в едно цяло. WemarkUP е първата популярна фирма в България, която предлага подобен тип outsource услуга на пазара.

В условията на криза, повечето уеб компании в страната избягват да държат xhtml кодерите на трудов договор, като предпочитат да дават „нарязването” на сайтовете на своите програмисти. Те обаче често не отделят необходимото внимание именно на тази част, от една страна – защото не са специалисти в писането на каскадни стилове, а от друга – защото за тях това не е истинско програмиране. Ето защо решението на екипа на WemarkUP е много добро и полезно както за крайните потребители, така и за уеб фирмите и хората на свободна практика, които могат да използват техните услугите тогава, когато имат проекти. С предоставянето на даден проект на http://www.wemarkup.net поръчителите, независимо дали са големи фирми или просто free lancer-и, получават качествена и бърза услуга от надежден екип от професионалисти, спестявайки си необходимостта от тестване на всяка една отделна страница и съвместимостта с различни браузъри. Единственото, което трябва да направят е да изпратят дизайн и получават обратно готовия проект – гарантирано, в срок и без необходимостта да се проверява и следи процесът. Така се плаща за една сигурна услуга по конкретен проект, без да се държат специалисти на щат, които често да остават без работа във времето между отделните проекти или при евентуалната им липса. WemarkUP предлагат и възможността да се работи с различни схеми на плащане, като месечни абонаменти с възможност за отстъпки при дългосрочно партньорство, а в случай на обосновани рекламации се реагира бързо и адекватно.

Все пак не бива да забравяме, че днешният интернет е среда на консуматори. Потребителите отдавна не се впечатляват от зашеметяващи дизайни, каквато бе модата преди няколко години – днес всичко е опростено, леко и максимално лесно за навигиране. Когато разглеждаме един сайт ни интересува той да се визуализира правилно, всички елементи в него да функционират правилно и без много презареждания да стигнем до тази информация, която ни е необходима… в случая никой не се интересува колко е красиво всичко, нито пък що за код управлява отзад базата данни с информация! http://www.wemarkup.net навлиза на българския пазар с осъзнатата идея, че качеството на един уеб сайт е съвкупност от професионални решения, на всяко едно равнище. Ето защо те предлагат много тясно специализирана, но висококачествена услуга на достъпни цени – винаги точни, бързи и безупречни.

Възможността за бърза реакция и изработване на проекти в кратки срокове с добра приемственост на кода от програмистите, които впоследствие ще свържат front и back-end, гарантира на всеки разработчик, че ще предостави на своите клиенти един добре работещ и завършен сайт. Работата с http://www.wemarkup.net означава не само споменатото задоволяване на клиентските интереси, но и ефективна оптимизация за онлайн търсачките (SEO), които, както и потребителите, четат именно front-end кодът и не се интересуват от това колко шарен, красив и забавен е сайтът, нито пък колко удобен CMS управлява базата данни… оптимизацията по предварително подадени параметри и валидирането на кода на една страница е истинско изкуство, с което програмистите на WemarkUP ще се справят безупречно, доказвайки професионализма си не с думи, а със завършените си проекти и доволните клиенти.

wemarkUP – рофесионално xhtml & css кодиране на дизайни за уеб сайтове

One thought on “WemarkUP: Нови решения по пътя от дизайна до добрия сайт

  1. алоха

    Е, да, трябваше някой най-накрая да се сети да заеме този вече доста популярен из мрежата модел на работа (чудех се кога ли ще се сети някой). Дано и работата им да е чиста и коректна, както при чуждите им колеги.

Comments are closed.