Стартира AutoForums.BG – нишова мрежа за онлайн реклама

autoforums

Стартира AutoForums.BG – уникалната за България мрежа за нишово таргетирана реклама. Тя обединява в единен рекламен канал над 25 от водещите български автофоруми и сайтове. В тях съдържанието се генерира от потребителите и е насочено към потребителите.

В сайтовете от мрежата влизат над 100 000 посетители дневно, които генерират над 1 200 000 импресии. В авто форумите са регистрирани близо 400 000 потребители, които са написали над 10 000 000 мнения и са споделили десетки хиляди файлове. Онлайн във всеки един момент в порталите общуват около 7 000 души. През последните пет месеца аудиторията на сайтовете в мрежата нараства средно с 20% всеки месец.

AutoForums.BG предлага гъвкави възможности за Premium и Performance онлайн реклама на достъпни цени. Предимството за рекламодателите е, че рекламните позиции са стандартизирани и се управляват от единен рекламен център.

От май 2009 г. посещаемостта и демографията на посетителите в сайтовете на рекламна мрежа AutoForums.BG се измерва от независимата пийпълметрична агенция Gemius.

Проектът AutoForums.BG е разработка на иновативната интернет компания User Media. Екипът на User Media имплементира във всички авто форуми и сайтове единен стандарт за реклама, който се управлява с общ софтуер за мениджмънт на рекламните кампании.

Всеки клиент получава потребителско име и парола, с които да следи ефективността и развоя на своята кампания, за да я оптимизира в движение. Всеки рекламодател получава също така персонално внимание, професионална консултация и отговор на въпросите си от екипа на User Media.