Author Archives: nov

About nov

Ако мрежата води до пристрастяване, то аз съм един от дилърите й.

Нещо повече от готини картинки в Kefilite.com >>

КефиЛиТе.ком е съвсем нов БГ проект, пълен с готини картинки. Идеята е да те забавлява, разтоварва, дава поле за изява и не на последно място – да ти служи като мултимаркетинг инструмент.

сайт за готини картинки

Името говори само за себе си – КефиЛиТе.ком ? В сайта можеш да споделиш нещо, което те кефи или ти е направило силно впечатление. Това може да бъде снимка на модел, нов индустриален дизайн, някаква смешна карикатура и всичко друго, с което спамваш приятелите си по КЮ-то. Чрез “палците” за гласуване другите дават знак дали това, което си споделил ги кефи или не. Добавянето на нова снимка е елементарно и на практика ти трябва само URL-то на картинката, която ти е хванала окото някъде из нета. За улеснение има и бърз бутон за твоя броузър.

Освен за забавление, чрез Kefilite.com можеш да билднеш линкове към твоя сайт или блог. След добавянето на URL адреса на картинката, кодът автоматично прихваща и публикува основния домейн в адреса като “източник” с линк. По този начин може да промотираш на практика всичко. Елементарен пример е някое DJ парти – пускаш дизайна на флайера в сайта и докато хората цъкат – научават за предстоящото събитие. По-лесно е, отколкото да раздаваш флайери на Попа, нали ?

Ако имаш нужда от фийдбек относно някоя твоя готина фотография, дизайн или продукт и искаш да разбереш какво мислят хората – това е най-прекия път. За да види следващата картинка в сайта, потребителят трябва да гласува. Това на практика осигурява голяма степен на активност в сравнение с много други подобни платформи. За справка, виж цифрата на презарежданията и уникалните потребители.

Поцъкай в www.Kefilite.com и виж дали ще се зарибиш :)