Author Archives: man0l

Семинар за Social Media Marketing ще се проведе за първи път в София

София, 17.05.2010 Майкъл Лийндер  идва отново в София, за да проведе семинара за социални медии с основна тема „Как да използвате социалните медии за маркетинг на Вашият бизнес”. Събитието ще се проведе на 9 Юли 2010 г. в СТЦ Интерпред – гр. София, бул. Драган Цанков 36, зала “София” и се организира от Интер Контакт България ЕООД.

Експертът  по директен маркетинг Майкъл Лийндер ще представи в 5 теми основните принципи, концепции и идеи на Social Media маркетинга. След въведение в социалните медии и тяхното приложение,  той ще демонстрира как се създава успешен маркетингов план, как се поставят цели, анализ на статистиките и избор на медиите, чрез които да се изпълнят поставените цели.

В останалите 2 лекции Майкъл Лийндер ще акцентира върху концепциите за съдържанието, информация за блогването и това как потребителите да разпространяват и споделят информацията помежду си. Информация за това, как се ползва видео за маркетинг цели също ще бъде представена.

Ще бъдат представени резултати и примери от реални  успешни кампании на български фирми, реализирани през сайтовете за социални медии като Vbox7, Svejo.net, Fanopic. Компанията  Social Ме ще представи как се правят маркетинг кампании в  Facebook, а KOMFO ще запознае посетителите с Facebook нови приложения и функционалности и как те могат да бъдат интегрирани към маркетинговия микс на всяка една фирма.

Събитието ще завърши  с коктейл и размяна на бизнес контакти.

Записването става през сайта на събитието: http://social-media-seminar.com/ , а регистрираните до 25 Юни получават  CD със аудио запис и презентации на предният семинар, проведен в София от Майкъл Лийндер  „E-mail Marketing Masterclass”. Краен срок за записване и плащане: 07.07.2010. Местата са ограничени.

Повече за Майкъл Лийндер:

Майкъл Лийндер е роден в Дания и е признат експерт с над 20 години опит в маркетинга и иновациите в области като директен маркетинг, автоматизация на маркетингови дейности, e-mail маркетинг, програми за предотвратяване на загуба на клиенти, стратегии за привличане и задържане на клиенти.

Към момента Майкъл е изпълнителен директор на „Fokus Integrated” – нова, международна агенция за директен и интерактивен маркетинг. Той също изпълнява длъжността председател на FIMAC – отделно звено по интерактивен и дигитален маркетинг към FEDMA (Европейската Асоциация по Директен Маркетинг). Водил е лекции на над 100 семинара и има написани много статии на тема интерактивен и дигитален маркетинг. Често канен като лектор на маркетинг събития, той е презентирал пред хиляди хора в над 20 страни.

Повече за Интер Контакт България:

Интер Контакт България ЕООД  е  създадена през 2002 г.  с основна дейност организиране и  провеждане на семинари и  фирмени обучения. Тематиката на предлаганите събития включва:

Счетоводство, Данъци, Осигуряване, Трудови правоотношения, Човешки ресурси, Финанси, Мениджмънт & Маркетинг, Търговско & Административно право,  Стил, етикет и протокол, Строителство,  Местно самоуправление.

Интер Контакт България ЕООД работи с обучаващи и консултанти с богат професионален опит както в обучението, така и в практиката.  От основаването на фирмата са организирали над 300 отворени семинари и вътрешно-фирмени обучения, в които са взели участие служители от различни управленски нива на водещи фирми и организации.

Прес контакти:

Интер Контакт България ЕООД

Форумът Developix.net създаде онлайн курсове по Affiliate маркетинг

developix logo
Developix.net, тематичен форум за изграждане на уеб сайтове и тяхното маркетиране през интернет обяви записването за безплатен Affiliate marketing курс, който ще се проведе онлайн под формата на e-mail абонамент, като за обратна връзка се използва самият форум. Този тип обучение предлага гъвкавост на времето, подобрена комуникация между обучаващият и обучаваният, както и възможност за преглеждане на архивни теми, което при едно живо обучение не е възможно.

Написан на достъпен език, курсът дава възможност за обогатяване на знанията в интернет маркетинг сферата, както и придобиване на нови такива. Аудиторията на курса са:

• Интернет маркетинг специалисти
• Уеб мастъри ( потребители, притежаващи собствени сайтове )
• Потребители, желаещи да работят от вкъщи

В партньорство с Affiliate програмата Crocmint, курса предлага преференциални условия за своите потребители, гарантиращи им висока конверсия на потенциални клиенти и по – висок процент комисионна от реализираните продажби.

Курсът е двадесет дневен, стартира на 1 септември 2009 г., като след всяка статия има практическа част. Засягат се теми като Search Engine Optimization, Pay per click реклама, популяризация чрез социални мрежи като Facebook, Twitter, Digg.com както и други интересни похвати, познати от интернет маркетинга.

Записването става на адрес: http://developix.net/affiliate-course/ и е напълно безплатно.

Повече за Developix.net:  Developix.net e създаден с идея да централизира цялата информация от създаването на един сайт до неговото маркетиране. Съдържа съвети не само за блогване, оптимизация за търсачки и money making, но и интернет маркетинг, съвети за изграждане на общества около вашият сайт, начини и инструменти за маркетиране на вашите продукти/услуги/сайтове, както и интернет реклама.